Islamizace EU! Varování z roku 2015, vše se naplňuje, hrozí se publicista a politik

05.05.2024 0:01 | Rozhovor

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Jednu totalitu jsme se zvoněním klíčů zdárně opustili a do další, jen trochu jiné, ale o to záludnější, míříme,“ tak slovy své stranické kolegyně Zuzany Majerové hodnotí dvacet let od vstupu ČR do EU místopředseda Trikolory Petr Štěpánek. „Unijní mocipáni a jejich mediální podržtašky mají evidentně stažené zadky, a tak kopou,“ dodává s blížícími se volbami do Evropského parlamentu. Nešetřil naši vládu ani šéfa BIS a vrátil se i k případu Vrbětice. Dostal se i k tomu, co se nedávno odehrálo v Hamburku a řekl, co si myslí o tzv. migračním paktu.

Islamizace EU! Varování z roku 2015, vše se naplňuje, hrozí se publicista a politik
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Rakousko, muslimové

Připomínáme si dvacet let od vstupu do EU. Jak těch dvacet let hodnotíte?

Vidím to stejně jako moje politická „ségra“ Zuzka Majerová: Už 20 let žijeme jako v pohádce. Bohužel v pohádce O císařových nových šatech. Zatímco Evropská unie v roli císaře se naparuje, jak je skvělá a jak jí to sluší, občané žijící v realitě vidí, že císař má holou zadnici a že ke chlubení nic není. Ale ze všeho nejhorší je trend. S celou slavnou Evropskou unií se pohybujeme od deseti k pěti. Míříme do černého tunelu militarizace, cenzury, zeleného šílenství, progresivistických fantasmagorií, hospodářského úpadku, fízlování a zneužívání tajných služeb, policie, justice i médií. Už zase platí to kdysi bolševické, kdo nejde s námi, jde proti nám.

A ani ty sociální sítě už nejsou, co bývaly. I do nich už Velký Bruselský Bratr strčil svůj totalitní nos. Pište si, co chcete, my to k lidem stejně nepustíme. Jednu totalitu jsme se zvoněním klíčů zdárně opustili, a do další, jen trochu jiné, ale o to záludnější, míříme. Má modrou vlajku se žlutými hvězdami, která vlajkou není; má hymnu, která hymnou není; má ústavu, která ústavou není; a má vládu, která vládou není, ale o to větší moc si uzurpuje. A je to čím dál horší. Není ona ta Evropská unie vlastně fejk?

Domníváte se, že by mohly výsledky voleb do Evropského parlamentu nějak výrazněji ovlivnit směřování EU? A co by bylo potřeba nejvíce změnit?

Ano, mohly by ovlivnit. Aspoň trochu. Je za pět minut dvanáct. Vlastenecké a národní politické síly všude nabírají na síle a koalice SPD a Trikolory je součástí této vlny. Však proto jsme také svědky fabrikování nejrůznějších kauz, které mají strany a politiky této vlny diskreditovat. Naše BISka v tom jede taky. Unijní mocipáni a jejich mediální podržtašky mají evidentně stažené zadky, a tak kopou. Jako ta dodělávající kobyla.

Na svém facebookovém profilu jste se vyjádřil k případu, kdy, jak informovaly například novinky.cz, „85letou Rusku nepustili z pražského letiště do Mariánských lázní“. V textu se mj. píše, že ta žena už přes dvacet let žije v Londýně… Můžete to okomentovat i pro naše čtenáře?

Naši pseudohumanističtí lepšolidé a jejich politici mají neustále plnou hubu boje proti předsudečné nenávisti, ale sami ji dnes a denně provozují. Co je tohle jiného? Ať se na mě nikdo nezlobí, ale takhle opravdu mohou rozhodovat pouze naprostá politická a justiční hovada. Jednou nevpustíme holky, co hrajou tenis, podruhé kulturní barbar Pospíšil z TOP 09 znemožní koncert světové operní divy, a teď pro změnu tohle. To vše jen proto, že se ti lidé někde narodili. Je bezmeznou vinou nás občanů, že jsme dopustili, že něco takového, jako jsou tihle agresivní nenávistníci, tu vládne a rozhoduje.

Velmi stručně jste se vyjádřil i k případu Vrbětice. Kriminalisté prý případy výbuchů muničních skladů, ke kterým došlo v roce 2014, odložili. Podle Národní centrály proti organizovanému zločinu byla za tragédií ruská vojenská rozvědka. Co si o tom celém případu myslíte?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Green Deal

Dobrý den, obracím se na vás jako na zastánce tohoto paktu nebo co to je. Můžete mi říci, kde třeba většina z nás má brát peníze na auta bez spalovacích motorů? Neměla by tedy minimálně EU lidem na nová auta nějak přispět? Myslíte si, že si je lidé u nás, kteří vydělávají kolem 20 tisíc měsíčně moho...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

To je tak, když rozhodují moudří voliči... :-(, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseRendaBenda , 05.05.2024 7:35:09
Poslední hmatatelný výsledek u nás je Fialový mor s 5demoliční Bander bandou a EU hodnotami :-(

|  13 |  0

Další články z rubriky

„Několik set tisíc nábojů ztracená území zpět nevybojuje.“ Stín na Fialovu chloubu. Od zkušeného

4:44 „Několik set tisíc nábojů ztracená území zpět nevybojuje.“ Stín na Fialovu chloubu. Od zkušeného

Zakladatel společnosti Blackwater Erik Prince toho o zbraních ví dost, jak odhalil v rozhovoru s pop…